BEURSTRAINING SIERTEELT

Leer in 1 dag alles voor een succesvolle beurs (RFHTF of IFTF)

Beurstraining sierteelt

Tijdens deze dagtraining leert u meer rendement te halen uit de aanstaande beurzen in Aalsmeer (RFHTF) en Vijfhuizen (IFTF).

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor vrijwel alle medewerkers die zich met een beurs bezighouden in de voorbereiding of uitvoering. Van in- of verkoper tot accountmanager en van productontwikkelaar tot logistiek manager.

Inhoud en programma

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: de effectieve voorbereiding, werken met beursdraaiboek, contacten leggen met toekomstige relaties en relatiebeheer van bestaande klanten, specifieke vaardigheden van standbemanning, do & don’ts tijdens de beurs, beursevaluatie.

U bereidt zich planmatig voor op de beurs en wordt daarbij ondersteund door de ervaren trainers Miranda Bakker en Lucas Jansen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze cursus gaat u intensief aan de slag met alle aspecten van een beurs in de sierteeltsector.  Met als doel om nog meer rendement te halen uit uw beursdeelname.

Dankzij de praktische handvaten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot professionele en klantgerichte standbemanning.

Beurstraining voor novemberbeurzen

Cursussen zijn ook in-company mogelijk!

Bedrijven die een in-company beurstraining of cursus accountmanagement of category management willen organiseren (al interessant bij 5 deelnemers) kunnen een mail sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl.

Beurstraining

  • Datum: vrijdag 23 oktober 2020
  • Tijden: 10.00 – 16.00 uur
  • Duur: 1 x 6 uur
  • Locatie: nader te bepalen
  • Inclusief lunch
  • Kosten: € 250,00

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de cursus accountmanagement:
    Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

    captcha