FLOWERACADEMY.NL

Lucas Jansen: 35 jaar kennis, netwerk en passie!

Floweracademy.NL werkt samen met tal van bedrijven en organisaties. Een gigantisch netwerk is in de loop der jaren opgebouwd. Collega’s, oud-leerlingen en cursisten, bedrijven en organisaties. Contacten in 25 verschillende landen.

Lucas Jansen heeft meer dan 35 jaar ervaring met educatie in de (internationale) sierteeltketen op het gebied van assortimentskennis, kwaliteit, ketenkennis, marketing, bloemsierkunst en account- & category management. Cursussen en marktverkenningen in 25 verschillende landen over de gehele wereld.

Partners van FlowerAcademy.NL

Floweracademy.NL en haar partners hebben ruime ervaring in en kennis van de sierteelt.

Bovendien versterken zij elkaar met kennis en beschikken zij over een breed netwerk en passie!

Miranda Bakker is specialist in account- & category management en marketing. Binnen Floweracademy.NL verzorgt zij geregeld cursussen die praktisch en bruikbaar zijn voor de deelnemers. Daarnaast voert zij projecten uit voor bedrijven in de gehele sierteeltketen.
Miek Stap is specialist in fotografie en video-opnames. Voor Floweracademy.NL verzorgt zij geregeld de visuele content voor praktische instructie lessen. Tevens is Miek mede-eigenaar van de webapplicatie assortiment van InfoFlowersPlants.

Samenwerkingsprojecten

Floweracademy.NL werkt met meerdere ondernemers samen aan projecten in de sierteelt.

InfoFlowersPlants V.O.F. is ontstaan uit de behoefte aan onafhankelijke productinformatie in de sierteeltketen. Het idee is ontstaan om onafhankelijk van commerciële handelspartijen de boekjes van Bloemenbureau Holland, Plant Publicity Holland en het Internationaal Bloembollen Centrum in digitale vorm uit te brengen.

Eigenaar: Lucas Jansen, Miek Stap

Er is grote behoefte aan kennis bij bloemisten, tuincentra in Slovenië. Samen met Sabina Šegula wordt een cursusaanbod in Slovenië geleverd.
Er is grote behoefte aan kennis bij bloemisten, tuincentra in Italië. Samen met Charles Lansdorp wordt een cursusaanbod in Italië geleverd.
Er is grote behoefte aan kennis bij bloemisten, tuincentra in Cambodja. Samen met ?  wordt een cursusaanbod in Cambodja geleverd.