Zomer bootcamp Retail & Sales

In 2 dagen alles over account & category management

Zomer bootcamp Retail en Sales

Tijdens deze zomer Bootcamp in 2 dagen intensief aan de slag met account en category management.

Doelgroep

Accountmanagers en verkopers die in korte tijd hun kennis en vaardigheden op het gebied van account en category management willen aanscherpen en actualiseren.

Inhoud en programma

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: uitleg account & category management, voordelen, specifieke kenmerken, landensheet, invulling accountplan inclusief SWOT-analyse en USP, marktsegmentatie, actuele ontwikkelingen in de sierteeltsector. U maakt in groepsverband een landensheet, accountplan en houdt een presentatie en wordt daarbij ondersteund door de trainers Miranda Bakker en Lucas Jansen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze 2-daagse cursus gaat u intensief aan de slag met zowel account als category management.  Met als doel om uw bedrijf, product of dienst succesvol te kunnen presenteren aan een category manager.

Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen case die aan het einde van de tweede dag wordt gepresenteerd aan de mede cursisten. Dankzij de praktische handvaten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een volwaardige gesprekspartner van de category manager.

Thema: account & category management

Cursussen zijn ook in-company mogelijk!

Bedrijven die een in-company cursus accountmanagement of category management willen organiseren (al interessant bij 5 deelnemers) kunnen een mail sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl.

Zomer bootcamp Retail & Sales.

Thema: account en category management

 • Aanvang: 18 augustus 2020
 • Tijden: 09.00 – 17.00 uur
 • Data: 18 + 19 augustus
 • Duur: 2 dagen
 • Locatie: Roelofarendsveen
 • Inclusief lunch en avondeten
 • Kosten: € 1195,00

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de zomer bootcamp retail & sales
  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha