CURSUS ACCOUNTMANAGEMENT

In 5 x 4 uur alles over accountmanagement voor de sierteelt: Ken je klant!

Accountmanagement sierteelt

Tijdens deze cursus leert u de belangrijkste zaken over accountmanagement in de sierteeltsector.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor vrijwel alle medewerkers in diverse functies in de sierteeltsector, van in- of verkoper tot accountmanager en van productontwikkelaar tot logistiek manager.

Inhoud en programma

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: uitleg accountmanagement, voordelen, specifieke kenmerken, landensheet, onderdelen en invulling accountplan inclusief SWOT-analyse en USP, marktsegmentatie, actuele ontwikkelingen in de sierteeltsector. U maakt een landensheet, een accountplan en houdt een presentatie. U wordt daarbij ondersteund door de ervaren trainers Miranda Bakker en Lucas Jansen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze cursus gaat u intensief aan de slag met alle aspecten van accountmanagement in de sierteeltsector.  Met als doel om uw bedrijf, product of dienst succesvol te kunnen presenteren aan een (potentiële) klant.

Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan het opzetten van een eigen accountplan voor een (potentiële) klant. Hierdoor is de cursus direct resultaat gericht. In de laatste les presenteert u uw accountplan aan de medecursisten. Dankzij de praktische handvaten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een volwaardige gesprekspartner van (potentiële) klanten.

Thema: accountmanagement

Cursussen zijn ook in-company mogelijk!

Bedrijven die een in-company cursus accountmanagement of category management willen organiseren (al interessant bij 5 deelnemers) kunnen een mail sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl.

Combi-cursus account- en category management en verkopen

FloweracademySPRINT

 • Data:
  • 23 en 30 november van 9.00 – 17.00
  • 7 december van 10 – 14 uur inclusief lunch (eindpresentaties)
 • Presenteren eindplan: 7 december
 • Locatie: Woubrugge
 • Kosten: € 1495,00

Hieronder kunt u zich aanmelden voor deze FloweracademySPRINT:
  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha