CURSUS CATEGORY MANAGEMENT

In 5 x 4 uur alles over category management en werken aan retail-ready-concept!

Category management sierteelt

Tijdens deze cursus leert u de belangrijkste zaken over category management in de sierteeltsector.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor vrijwel alle medewerkers in diverse functies in de sierteeltsector, van in- of verkoper tot accountmanager en van productontwikkelaar tot logistiek manager.

Inhoud en programma

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: uitleg category management, positionering, segmentatie, instore marketing, onderdelen category management plan, actuele ontwikkelingen in de sierteeltsector. U maakt een retail-ready-concept en houdt een presentatie. U wordt daarbij ondersteund door de ervaren trainers Miranda Bakker en Lucas Jansen.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze cursus gaat u intensief aan de slag met alle aspecten van category management in de sierteeltsector.  Met als doel om uw bedrijf, product of dienst succesvol te kunnen presenteren aan een (potentiële) klant, inkoper of de category manager van een reteailer.

Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan het opzetten van een retail-ready-concept voor een (potentiële) retailer. Hierdoor is de cursus direct resultaat gericht. In de laatste les presenteert u dit retail-ready-concept aan de medecursisten. Dankzij de praktische handvaten tijdens de training ontwikkelen de deelnemers zich tot een volwaardige gesprekspartner van (potentiële) klanten in retail-bedrijven.

Category Management

Cursussen zijn ook in-company mogelijk!

Bedrijven die een in-company cursus accountmanagement of category management willen organiseren (al interessant bij 5 deelnemers) kunnen een mail sturen naar lucasjansen@floweracademy.nl.

Combi-cursus account- en category management en verkopen

FloweracademySPRINT

 • Data:
  • 23 en 30 november van 9.00 – 17.00
  • 7 december van 10 – 14 uur inclusief lunch (eindpresentaties)
 • Presenteren eindplan: 7 december
 • Locatie: Woubrugge
 • Kosten: € 1495,00

Hieronder kunt u zich aanmelden voor deze FloweracademySPRINT:
  Om spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha